KREATIVITI KAMI... KEPUASAN ANDA

Kami menyediakan perkhidmatan fotografi berkonsepkan kewartawanan foto bagi majlis acara (events), liputan peristiwa dan lain-lain lagi khususnya di Kuala Lumpur, Selangor, Kelantan, Terengganu dan seluruh negara.







































































































Jadikan detik bersejarah anda penuh bermakna. Kami bersedia merakamkannya bagi merealitikan sebuah kenangan untuk tatapan bersama.

Sebarang pertanyaan sila hubungi talian 019-9591575 atau emel kamalruzaman@gmail.com -- ABROZFOTO

15 comments:

  1. Salam......

    Foto-foto yang sangat menarik daripada seorang jurugambar berpengalaman dengan harga yang berpautan.

    Daripada deanphoto
    http://deanphoto.fotopages.com/
    http://deanfotography.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. salam..murni&rash nak ucpkan bebanyak t.ksh pd abe kamal..kami enjoy ms sessi photo shoot outdoor..kami suka gak ngn pic2 kami..tq very much..

    ReplyDelete
  3. Terima kasih... murni & rash kerana sudi melayari blog saya & memberi sedikit komen. Semoga kalian dikurnikan kesihatan yang berpanjangan dan kebahagiaan hingga ke anak cucu.

    Konsep outdoor shooting yang saya praktikkan kepada kalian berdua merupakan idea terbaru saya supaya subjek kelihatan lebih 'emboss' iaitu menggunakan teknik depth of field (DOF) dengan tidak menitik beratkan suasana sekitar. Ianya lebih mengutamakan mood subjek agar ianya lelihatan lebih natural dan ceria.

    Jangan lupa rekemen blog ini kepada rakan-rakan yang bakal melangsungkan perkahwinan.

    Salam...

    ReplyDelete
  4. gmba abe kamal mmg tiptop arrr...klau edit kasi soft lagi gmba2 tu msti lg cantik..ehehe...cayalah..

    ReplyDelete
  5. td tu comment dr dna n ikhwan..machang..tq so much..

    ReplyDelete
  6. Terima kasih dna & ikhwan kerana sudi memberi komen dan melayari blog ini. Insyaallah saya akan softkan gambar tersebut dan upload kembali. Any how selamat pengantin baru dan senyum-senyum selalu...

    Salam...

    ReplyDelete
  7. Saya akan kahwin akhir Mei 2009 di Kuala Terengganu. Sudikah saudara menjadi fotografer saya?

    ReplyDelete
  8. Kepada bakal pengantin K.Terengganu tu... sila emel butiran kepada saya, terima kasih.

    ReplyDelete
  9. good work..... if ada modal labur sket kat lighting studio... dapat 200 watt pon dah cukup.... yang mana pose dalam rumah ke aper sure jadi cun melecun..... kalau kat KL rega 1 set 200 watt (ada 3 lighting) = RM 1.6K .... kat luar pulak pakai reflector and polarizing filter circular......apapon WA CAYA LU!!!

    ReplyDelete
  10. Mazrizal, terima kasih kerana memberi pandangan & cadangan... insyaallah kalau ada rezeki saya akan cuba mendapatkannya.

    ReplyDelete
  11. Salam....mcm mana kalau saya nak dptkan harga pakej utk majlis perkahwinan?

    ReplyDelete
  12. alamak...x prasan ade kat blh tepi...ralit dok tgk gambo, byk sgt sampai fenin..hehe...tq!

    ReplyDelete
  13. apesal gamba sampel dlm ni sikit je??

    ReplyDelete
  14. abg kamal bleh x upload lebih gambar2 kawen yg cun melecun neh....congrats...

    ReplyDelete